Qui som?


Disart S.L.

 

 

Amb més de 40 anys d'experiència al mercat, DISART, S.L. disposa dels mitjans tècnics mes avançats per realitzar qualsevol tipus de mecanitzat, CNC amb taula fins a 3000x2000x220 m/m. poliments automàtics, i tot l'imprescindible per donar un servei complet, estem capacitats per a la realització de grans sèries així com peces artesanes i individuals i a mesura, així com en prototips segons plànols en AUTOCAD, abastant tots els sectors del mercat, tant comercial com a industrial.

Sent els nostres principals sectors de producció, la fabricació pròpia de tot tipus d'articles, projectes, decoració, interiorisme, aparadors, subministraments per a tendes de llaminadures, fruita seca, caramels, bombons, llaminadures, etc.

Podem realitzar tot el projecte complet des dels recipients de metacrilat, mobles, prestatgeries, illes centrals, mostradors, accessoris de venda, etc.

Proteccions de maquinària en general a mesura, peces industrials, suports especials per leds, expositors per; immobiliàries, agències de viatge, stands, cosmètica, perfumeria, òptiques, bijuteria.

No dubtin en exposar-nos els seus dubtes i com sempre, intentarem trobar la millor solució. Si disposen d'una mostra, croquis, pla esbós etc. nosaltres l'hi cotitzem immediatament. Si ho prefereix, també podem encarregar-nos del disseny del producte.

Durant aquests anys DISART S.L s'ha guanyat la confiança dels seus clients i una posició representativa en el sector gràcies a la serietat en el tracte i a la qualitat dels seus productes i serveis destinats a diversos sectors.

Poden visitar l'exposició permanent de productes en les nostres instal·lacions.